Nema zapisa.
... nitko nek ne dođe do prijatelj drag... I.G.Kovačić
Blog - kolovoz 2012
četvrtak, kolovoz 23, 2012

 

Prošle su Olimpijske igre, lijepo i dostojanstveno za sve sportaše, a i za nas. Uskoro će početi Paraolimpijada koju će napokon ove godine prenositi i HTV, bar one discipline u kojima učestvuju naši paraolimpijci, kako bi vidjeli da i oni koji su hendikepirani mogu napraviti izuzetne sportske podvige.

Čestitam HRT-u na odlično odrađenom poslu!

 

Ne znam što se događa ovo ljeto, ali mislim da je malo prešlo granice podnošljivosti. Lako je što je vruće, ali nema kisika (ili mi se bar čini)... Teško se spava... To je i razlog što nisam do sada pisala. Stalno obećavam da ću se popraviti, ali me uvijek nešto spriječi.

Već tri dana me u cik zore bude strojevi za košenje trave. Imam osjećaj kao da je zaratilo, i dolaze tenkovi... Nije mi jasno da li to odgovorni ne vide, ili neće, da je trava žuta. Radnici rade svoj posao po onoj staroj: "Veži konja gdje ti gazda kaže", jer nije ni njima lako po ovim temperaturama obilaziti s tim strojevima razne "zelene" površine. Nakon što "pokose" travu, pojave se oko podne, sa strojevima za skupljanje "trave". Mislim da bi bili korisniji da uništavaju neuništivi korov koji sada cvate u punom zamahu, a nalazi se na neuređenim površinama... No to je priča za sebe...

Gore sam pohvalila HRT za dobro odrađen posao, ali sve ostalo je ispod svake kritike. Jedino što nam serviraju su reprize i reklame od kojih sam na dobrom putu za psihijatriju... Zar nitko od odgovornih na HRT-u ne može shvatiti da su im najvjerniji gledatelji umirovljenici i nezaposleni pa im serviraju sve ono što su već gledali. Zamislite subotnje veće uz filmove iz domene nacističkih logora... Prije podne su otkupili cijelu seriju o uređenju engleskih domova... Ajme, koliko su platili tu seriju, od koje mi ama baš nikakve koristi nemamo, jer naša i njihova platežna moć i način života su kao nebo i zemlja... Filmovi koji bi se mogli gledati su kasno.

Mogla bih o tome u nedogled, ali moram ostaviti za drugi put.

Nestao mi je haeder, a ja ne znam staviti ponovo... Možda se pojavi, kao i ja, s vremena na vrijeme...
Do čitanja....


lomic @ 03:48 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare